Etrel INCH Home

brez stebrička (stenska), brez dinamičnega upravljanja, siva antracit, povezljivost z Ethernet in Wifi, vključen kabel 5 m

Polnilna postaja INCH Home je zagotovo najnaprednejša naprava v vašem domu. S tehnologijo prepoznave vzorcev si zapomni urnik polnjenja posameznega uporabnika in predvidi najboljši razpored polnjenja glede na domačo porabo in ceno električne energije.

1.433,50 €

vključuje DDV

Možno plačilo na obroke
Dobava: 8  dni
Izberi svoj model

Polnilnica Etrel Inch Home je idealna za namestitev na zasebnih lokacijah (stanovanjske hiše in stanovanjske stavbe). Primerna je tudi v primeru več uporabnikov (avtorizacija s PIN kodo) in ima možnost dinamičnega upravljanja med 2 povezanima postajama. Omogoča do 22kW polnilne moči. Model bo omogočal tudi možnost kasnejše nadgradnje.

S tem zagotavlja polno baterijo na uporabniku in denarnici prijazen način. V kombinaciji s pametnim senzorjem Load Guard polnilnica dinamično prilagaja moč polnjenja glede na porabo ostalih naprav v gospodinjstvu, s čimer prepreči preobremenitev domačega omrežja.

INCH Home nudi enostavno integracijo s sončno elektrarno, kar omogoča še hitrejše in okolju prijazno polnjenje električnega vozila z zeleno energijo.

 

Zakaj se jo splača kupiti pri eFrendu?

Če polnilnico kupiš kot eFrendov naročnik, to je skupaj z eFrend paketom, je ZELOO cenejša. Zraven dobiš še asistenčne storitve za svoj eAvto in druga vozila v sklopu AMZS članstva. Kot eFrend pa se takrat, ko tvoj eAvto ne želiš premetavati po mestnih ulicah, lahko voziš z eAvti pri Avant2Go, saj postaneš tudi njihov član in dobiš dobroimetje. Tudi vsi drugi izdelki v eTrgovini bodo zate cenejši. Zato izberi svoj eFrend paket in si privošči eMobilnost v celoti!

Največja moč polnjenja 7,4 kW (1 x 32 A) ali 22 kW (3 x 32 A) Najvišjo moč se lahko omeji ob vgradnji polnilne postaje in kasneje z mobilno ali internetno aplikacijo.
Nazivna napetost 90 V AC do 253 V AC (enofazno) in do 440 V AC (trifazno) Polnilno postajo se lahko priključi enofazno ali trifazno.
Nazivni tok posamezne faze Največ 32 A po fazi Trifazni model 3x32A, enofazni 1x32A. Nižje vrednosti se lahko nastavi v nastavitvah polnilne postaje.
Frekvenca 47 Hz - 63 Hz
Podprti sistemi ozemljevanja Polnilna postaja mora biti pravilno ozemljena Podprti sistemi ozemljevanja: TN-S, TN-C, TN-C-S in TT ob posebnih pogojih. Kjer je mogoče, je potrebno narediti lokalno ozemljitev.
Lastna poraba energije v pripravljenosti 2W do 15W
Občutljivost naprave na prenapetost Kategorija III EN 60664
Število vtičnic za polnjenje 1
Tip polnilne vtičnice (opcija) Tip 2 Skladna z IEC 62196-2
Tip polnilnega kabla (opcija) Kabel z vtikačem tipa 2 Skladen z IEC 62196-2 tipi vtikačev
Komunikacija s pametnim domom ali centralnim sistemom Ethernet modul 10 Mbps/100 Mbps povezava, priklop v vzdrževalnem prostoru Opcija Wifi modul, dodatno opcija še LTE modul
Komunikacija z električnimi vozili IEC 61851 digitalna komunikacija IEC 15188 visokonivojska komunikacija, vnaprej pripravljena strojna oprema za vgradnjo dodatnega PCL modula
Komunikacijski protokoli OCPP 1.6 SOAP popolnoma podprt, OCPP 1.6 JSON sporočila inmetode API specifikacije na voljo, MODBUS TCP SERVER uporabljen za integracijo v pametno zgradbo
Električna zaščita Diferenčna zaščita RCD Tip A + DC detektor uhajavega toka 6 mA Nadtokovna zaščita - miniaturni odklopnik med 16A in 40A, karakteristika C, Programska nadtokovna zaščita, ki deluje na podlagi notranjega merjenja
Uporabniški vmesniki Barvi LCD zaslon 3.5 inch z zaslonom na dotik Vgrajen internetni vmesnik z odzivno zasnovo (tablica, računalnik, telefon)
Možnosti odklepanja polnilne postaje Priključi in polni Opcije: RFID čitalec, OCPP povezava med ponudnikom storitev e-mobilnosti in operaterjem polnilnih postaj, Avtorizacija z uporabo PIN kode
Zaščita IP 56 proti vdoru delcev in vode IK10 pred udarci
Temperaturno območje delovanja -25°C do +65°C
Vlažnost Do 95% relativne vlažnosti, nekondenzijaroče

Polnilno postajo Etrel INCH Home je možno kupiti z naslednjimi izbirnimi opcijami (kombinacijami). Od izbranih opcij je odvisna cena izdelka in dobavni rok.

Kabel da - del polnilne postaje ne
Barva siva antracit bela
Dinamično upravljanje da - z loadguardom ne - brez loadguarda
Povezljivost Ethernet Ethernet + Wifi
Stebriček da ne

Dimenzije brez embalaže (VxŠxG):

 • 45x27x13,5 [cm] (model z vtičnico ali z nosilcem kabla)
 • dimenzija kabla ni vključena v navedene dimenzije izdelka. Približna višina kabla, pospravljenega na nosilec, je 0,5m.

Teža:

 • 8,2 kg (model z vtičnico), z embalažo 9,5 kg
 • 11,1 kg (model s 5 m kabla), z upoštevano embalažo 12,7 kg

Material ohišja: aluminij, sprednja plošča polikarbonat (Lexan)

Barva ohišja: antracitno črna ali bela (opcijsko)

Možnosti montaže:

 • Montaža na zid z dodatno zadnjo ploščo za montažo na zid
 • Samostoječe z uporabo dodatnega stebrička (za eno ali dve polnilnici - dodatno opcijsko naročilo)

Ekonomska/cenovna optimizacija

 • upoštevanje tarif električne energije
 • časovno planiranje polnjenja
 • ovrednotenje proizvodnje na lokaciji (fotovoltaika)

 

Optimizacija delovanja

 • Strojno učenje, AI
 • Zbiranje časov odhoda za spreminjanje priporočenega profila polnjenja
 • Podpora Modbus protokolu za integracijo s pametnimi sistemi upravljanja zgradb

 

Preprečevanje preobremenitve varovalk priključnega mesta z uporabo naprave Loadguard

 • Statična omejitev maksimalnega toka polnjenja na fazo
 • Statična omejitev maksimalnega toka polnjenja na fazo, če je povezava z Loadguard prekinjena
 • Detekcija in vizualizacija energije, ki je na voljo in avtomatsko prilagajanje polnilne moči ter energije, ki jo vrača v omrežje

 

Vključitev prilagajanja porabnikom

 • Oddaljeno nastavljanje moči s strani operaterja distribucijskega omrežja in s strani elektrodistribucije

 

Upravljanje gruče polnilnih postaj

 • Povezava največ 2 polnilnih postaj
 • Na podlagi želje uporabnika in trenutni obremenitvi inštalacije
Preverjeni izdelki
Efrend prihranki
Vrhunske storitve

Izpostavljeni izdelki

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke