Partnerji
eMobilnosti

eFrend združuje partnerske storitve najboljših na področju eMobilnosti in mobilnosti na splošno.

AMZS d.d.

Za izvajanje storitev članom je Avto-moto zveza Slovenije 12. decembra 1996 ustanovila delniško družbo AMZS d. d., družbo za opravljanje storitev članom AMD in drugim udeležencem v cestnem prometu. Ta je z več kot 400 zaposlenimi glavni izvajalec storitev, ki jih svojim članom zagotavlja Avto-moto zveza Slovenije.

Avant car d.o.o.

Avant car je uveljavljen mednarodni ponudnik mobilnosti. Naša ključna poslovna področja so kratkoročni najemi, dolgoročni poslovni najemi, upravljanje voznega parka in najemi vozila z voznikom. S široko paleto storitev uspešno sledimo poslanstvu in učinkovito premagujemo izzive sodobnega življenjskega sloga, naprednih poslovnih procesov ter potreb po raznovrstnih načinih mobilnosti.

Rekono

Rekono je družina rešitev in storitev za elektronsko identifikacijo, elektronske podpise in druge storitve zaupanja, ki omogočajo varno elektronsko poslovanje prek interneta oziroma na daljavo.

Etrel

ETREL je slovensko podjetje, ki predstavlja enega izmed pomembnejših ponudnikov raznolikih rešitev e-mobilnosti. Njihove interaktivne polnilne postaje INCH, dopolnjene z napredno programsko opremo OCEAN, so odlična rešitev za celovito polnilno infrastrukturo.

Metrel

Metrel je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev merilne in testne opreme z lastnim razvojem, akreditirano kalibracijo in servisom. Ponuja orodja, ki so v svetovnem vrhu tehnologije testnih ter merilnih instrumentov.

Leanpay

Leanpay je ponuja enostavno storitev obročnih plačil pri nakupih. Kot dajalec kreditov je vključen v kreditni register SISBON, ki ga upravlja Banka Slovenije.

ELPEC

ELPEC je specializiran center eKoles z 250 m² površine, ki vključuje tudi servisni oddelek, v BTC Ljubljana na Letališki cesti 1. V partnerstvu nudi posebne ugodnosti ob nakupu preko eFrend spletne trgovine.

Avtoportret

Avtoportret je eFrendov medijski partner, ki ustvarja več kot le avtomobilistične zgodbe. Jekleni, električni ali prostočasni konjički, premiere, testi ali dirke.

Prispevaj razvoju eMobilnosti in
postani ePartner

Predstavite svojo ponudbo na eFrendu in ponudite svoje izdelke in storitve v eFrendovi trgovini.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke