eFrend združuje
najboljše za sodobno mobilnost

V podjetjih in drugih organizacijah.

eNasvet ob iskanju primerne polnilnice

Ali in kakšna polnilnica je primerna za tvojo situacijo? Jo potrebuješ doma, v podjetju, za lastno uporabo ali za oddajanje drugim? Preveri eFrendove usmeritve.

Uvajalni podjetniški paket Izkušnje e-mobilnosti

eFrend omogoči podjetjem, da se o spremembah svoje mobilnosti odločajo informirano. Zato smo za vas pripravili uvajalni paket, s katerim preizkusite eMobilnost v živo. Dva tedna lahko v podjetju uporabljate električne avtomobile, v tem času pa skupaj z vami pripravimo za vase podjetje najprimernejši načrt prehoda v eMobilnost. Preverite, kaj vsebuje vaš uvajalni paket. Naročite ali kupite ga lahko kar po spletu.

Uvajanje v eMobilnost za podjetja

500,00 €

Pregled potreb eMobilnosti v podjetju. eFrendov strokovnjak za eMobilnost bo skupaj z vami preučil potrebe podjetja v zvezi z mobilnostjo in pripravil predlog za vaš prehod v eMobilnost. Predlog bo zajemal potrebe po polnilnih postajah, prehode v eMobilni vozni park, možnosti pridobivanja subvencij, stroškovno oceno predloga.

Webinar o eMobilnosti za zaposlene, 1 ura. Z vami bomo dogovorili termin za izvedbo spletnega webinarja o eMobilnosti za vaše zaposlene. Webinar bo trajal 1 uro, vseboval pa bo predstavitev prednosti voženj z električnimi avti, predstavitev polnjenja električnih avtov, trende na področju eMobilnosti.

Vključen najem 2 avtov (smart + i3 ali zoe + golf) za 2 tedna. Prejmete voučer za 2-tedenski najem električnih avtomobilov pri Avantcarju. Najamete lahko hkrati Smart in BMW i3 ali pa Renault ZOE in električni Volkswagen Golf. Iz Avantcarja vas bodo kontaktirali, da se dogovorite za najbolj primeren termin najema. Pred uporabo podpišete z njimi tudi pogodbo o najemu. Stroški najema so zajeti že v ceni tega paketa. Na ta način se boste v podjetju z električnimi avti tudi dejansko spoznali.

Ustvarjen A2Go podjetniški račun in 50€ dobroimetja. Prejmete voučer za odprtje Avant2Go podjetniškega računa, kjer vas bo že čakalo 50 EUR dobroimetja. S tem boste spoznali uporabo sharinga električnih avtov ter se pozneje odločili, ali je tak način primeren za vaše podjetje.Iz Avantcarja vas bodo kontaktirali, da se dogovorite za najbolj primerni začetek uporabe. Pred uporabo podpišete z njimi tudi pogodbo o uporabi, ki vas seveda v ničemer ne obvezuje, da bi jo morali podaljšati ali koristiti po uporabljenem dobropisu.

Prejmete bon za koriščenje storitev AMZS. Vsebuje 10% popust na upravne postopke, servisne storitve in storitve Centra varne vožnje CVV (izjema so zakonsko določeni programi). Bon lahko koristi podjetje. Veljavnost bona je 1 leto.

Izberete lahko tudi možnost izposoje polnilnice. Če vaša lokacija ne dopušča možnosti hitre postavitve fiksne polnilnice, vam bomo posodili prenosno. Izposoja je možna po uvodnem sestanku za Analizo in načrt eMobilnosti v vašem podjetju, po katerem bomo lahko ocenili možnosti za tip sposojene polnilnice. Za namen sposoje boste z nami podpisali še najemno pogodbo, cena najema za 2 tedna pa je 100 EUR, ki se obračunajo že ob nakupu paketa.

Z nakupom uvajalnega podjetniškega paketa pridobite tudi kodo za 10% VIP popust za nakup in inštalacijo polnilnic za podjetje. Veljavnost kode je 1 leto.

Kaj ponuja eFrend podjetjem?

Podjetje pri eFrendu dobi individualno obravnavo. Velikost voznega parka, lokacija, zaposleni, dejavnost zahtevajo celovit pristop. Hkrati dobi vse kar potrebuje za eMobilnost iz širokega nabora storitev in izdelkov.

Svetovanje

Pregled potreb podjetja, analiza in predlog prehoda v eMobilnost.

Izkušnja

2-tedenski uvajalni paket izkušnje eMobilnosti, z vključeno uporabo eAvtov.

Izobraževanja

Z zaposlenimi o eAvtih, polnilnicah in varnosti – tudi prilagojeno za vaše podjetje.

Vozni park

AMZS in Avantcar oskrbita vaš obstoječi vozni park ali ga prevzameta in posodobita z e-vozili.

Polnilnice

Pomagamo vam izbrati primerne polnilnice ter jih tudi inštaliramo.

Številne ugodnosti

Ugodnosti ob nakupih podjetja pri eFrendu.

Naročite podjetniškega svetovalca za eMobilnost.

Kot osebni svetovalec bomo z vami preučil potrebe vašega podjetja ali organizacije in vam pomagal pri prehodu v eMobilnost.

Naročite podjetniškega svetovalca za eMobilnost.

Kot osebni svetovalec bomo z vami preučil potrebe vašega podjetja ali organizacije in vam pomagal pri prehodu v eMobilnost.

Najnovejši
nasveti in novice.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke