Rešitve eMobilnosti
na enem mestu

V nekaj korakih do ugodne in celovite eMobilnosti. Vožnje, varnost, pomoč, polnilna infrastruktura, znanje in informacije. Največje ugodnosti prejmeš kot naročnik na enega izmed eFrendovih paketov.

01 Izbereš in kupiš svoj eFrend paket

Izberi enega izmed treh eFrend naročniških paketov. Izbiraš lahko med Osnovnim, Plus in Premium paketom.

S tem dobiš za 1 leto:

Paket lahko plačaš v enkratnem znesku ali pa na 6 oziroma 12 obrokov. Kot eFrendov naročnik pridobiš možnost nakupa na obroke tudi za izdelke in storitve v eFrendovi trgovini.

Ob otvoritvi eFrenda te čakajo akcijske cene in odplačevanje do 12 obrokov brez obresti in stroškov odobritve kredita pri Leanpay!

02 Kot eFrend kupuješ in koristiš ugodnosti

V eFrendovi trgovini najdeš izdelke in storitve naših partnerjev in podpornikov. Podarjajo ti popuste in te vabijo na njihove dogodke. Polnilnice tudi z 20% popustom!

03 Koristiš članske storitve AMZS

AMZS za svoje člane poskrbi povsod na poti. Ko postaneš eFrend naročnik, čimprej aktiviraj svoje izbrano AMZS članstvo iz eFrend paketa!

Vsi članski paketi, ki jih lahko izbereš pri eFrendu, ti za 1 leto prinašajo:

nekateri pa še:

Na AMZS straneh lahko preveriš podrobneje, kaj ti prinaša tvoj izbrani članski AMZS paket.

04 Koristiš članske storitve Avant2Go

Z Avant2Go lahko deliš izkušnjo vožnje z električnim avtomobilom v več slovenskih mestih. Zato čimprej aktiviraj svoje izbrano Avant2Go članstvo iz eFrend paketa!

Kot eFrend naročnik dobiš ob prvem nakupu naročniškega paketa in nato vsako leto ob obnovi naročnine v svojo Avant2Go denarnico vplačan znesek, ki pripada tvojemu naročniškemu paketu.

Z Avant2Go paketom za eFrend naročnike pridobiš:

Na spodnji povezavi lahko preveriš podrobneje, kako deluje Avant2Go.

 

05 Naučiš se marsikaj novega o e-mobilnosti

eFrend tudi deli znanje tistih, ki že nekaj vedo o e-mobilnosti.

Od popolnoma osnovnih stvari, recimo katero polnilnico bi bilo najbolje, da kupiš (da ne plačaš preveč ali kupiš preslabo), nasvetov za stare in mlade pa vse do strokovnih in tehničnih zadev v blogu in eFrendovi eKipediji. Tisti najbolj zavzeti lahko pridobijo celo certifikat o strokovni usposobljenosti v sklopu e-mobilnosti. Kdo ve, morda te čaka tudi kariera v hitro rastočem svetu e-mobilnosti! 

Pridruži se
eMobilni skupnosti

Pridruži se
eMobilni skupnosti

06 Izbereš celovito storitev za vgradnjo tvoje polnilnice

 

eFrend ti svetuje, katera polnilnica je zate primerna in ti jo pomaga tudi vgraditi in umeriti ter pozneje tudi skrbi, da bo tvoja polnilnica redno vzdrževana in servisirana. Omogoča celovito storitev, prilagodljivo tvoji lokaciji in željam:

Postopek začni s spletnim eFrend svetovalcem za izbiro polnilnice. Skozi nadaljnje postopke te bomo vodili in ti pomagali mi. Če želiš več zvedeti o korakih, ki te čakajo do delovanja tvoje polnilnice, poglej v eFrendov HelpCenter.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke