Kako ti lahko pomagamo?

Mi eFrend lahko pomaga pri nakupu in inštalaciji polnilnice?

Mi eFrend lahko pomaga pri nakupu in inštalaciji polnilnice?

Seveda. eFrend sodeluje z najboljšimi strokovnjaki, ki imajo tudi ustrezne licence za inštalacijo polnilnic. Postopek nakupa in inštalacije polnilnice pri eFrendu ponavadi poteka tako:

1.     Naročiš ogled lokacije z nasvetom za polnilnico

Najlažje je postopek nakupa polnilnice začeti z naročilom mojstra za ogled in nasvet. To najhitreje opraviš kar v eFrendovi trgovini, kjer izbereš storitev Ogled lokacije in nasvet za polnilnico. 

2.     Določiš termin ogleda

Po naročilu te bo kmalu kontaktiral eFrendov mojster, da se dogovorita za termin ogleda tvoje lokacije in ti pomaga izbrati tebi najprimernejšo polnilnico. 

3.     Prejmeš personalizirano ponudbo

Zate bo pripravil nasvet za vgradnjo, skupaj z nasvetom za najustreznejšo polnilnico in potrebne nadgradnje ali predelave tvoje lokacije (na primer za dodatne kable, gradbena dela, morebitno dodatno električno omarico, povečanje moči, ...). Vse to ti bo poslal po mailu s personalizirano ponudbo iz eFrendove trgovine.

4.     Potrdiš ponudbo

Potrdiš ali spremeniš predlagano ter izbereš ustrezni način plačila. Zato bo za nakup take storitve preko eFrenda potrebna registracija v eFrenda. To še ni naročnina na eFrenda, pomeni zgolj to, da potrdiš svoj e-mail, da bo naša komunikacija s tabo lahko nemoteno potekala.

5.     Plačaš izbrano polnilnico in storitve

Če pa si naročnik eFrenda (imaš kupljen eFrend paket), so zate polnilnice in storitve vgradnje polnilnice tudi bistveno cenejše. Vse stroške za tvojo novo električno polnilnico lahko znižaš za do 20%.

Prav tako ti omogočimo obročno plačilo preko Leanpay storitve.

6.     Določiš termin vgradnje

Preostane le še uskladitev termina s tvojim osebnim eFrend mojstrom za električne polnilnice. Ter nato seveda uporaba tvoje in samo tvoje polnilnice :).  

7.     Voila! Pa je. Polnilnico lahko uporabljaš.

 

Preden se lotiš nakupa in vgradnje, pa vsekakor razmisli, katera polnilnica bi ti ustrezala in če jo sploh potrebuješ. Največ o svojih navadah in željah veš prav ti. Do prvih idej, ali in katere polnilnice bi lahko bile primerne zate, ti lahko pomagamo tukaj.

 

Če želiš, lahko ubereš tudi drugačno pot - najprej nam sporoči, da te zanima nakup ali inštalacija. Lahko nam pišeš kar na mail [email protected]. Povej nam na kratko, kakšne so tvoje želje in kmalu te bo kontaktiral mojster, da se dogovorita za najbolj optimalne rešitve.

Pri eFrendu smo naredili izbor več tipov polnilnic od top proizvajalcev, tako da polnilnico lahko kupiš tudi tukaj, kar preko spleta. Vsekakor pa ne priporočamo, da se po nakupu poskušaš znajti kar sam. Električne polnilnice so kar zapletena zadeva in priklop zahteva kar nekaj strokovnega znanja. Meritve pa lahko izvedejo samo osebe, ki so zato ustrezno certificirane. Če si že kupil polnilnico, ti zato priporočamo, da si urediš strokovno vgradnjo in priklop polnilnice. Pri eFrendu jo kupiš tukaj.

ŠE TOLE! Kot eFrend naročnik lahko stroške za tvojo novo električno polnilnico znižaš tudi do 20%. 

Polnilnice in s tem povezane storitve je možno kupiti tudi na obroke, v letu 2021 akcijsko omogočamo do 12 obrokov brez obresti in stroškov odobritve kredita pri Leanpay.

Pričakuj, da bo celotni postopek od naročila oziroma nakupa do uporabe tvoje polnilnice trajal najmanj en teden. Če bodo potrebne nadgradnje na lokaciji, pa lahko tudi dlje, odvisno od obsega nadgradenj in morebitnih dodatnih dovoljenj za vgradnjo polnilnice na tvoji lokaciji. Tvoj mojster ti bo podal ustrezne ocene glede časovne zahtevnosti, ko preuči tvojo situacijo.

 

Kontaktiraj nas

Pošlji nam mail na [email protected] in oglasili se ti bomo kmalu. Če pa potrebuješ nujno pomoč za tvoje eVozilo, pa pokliči 1987, kadarkoli.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke