Uvajanje v eMobilnost za podjetja

brez sposoje polnilnice

Uvajalni paket eMobilnosti za podjetja

500,00 €

vključuje DDV

Možno plačilo na obroke
Izberi svoj model

eFrend omogoči podjetjem, da se o spremembah svoje mobilnosti odločajo informirano. Zato smo za vas pripravili uvajalni paket, s katerim preizkusite eMobilnost v živo. Dva tedna lahko v podjetju uporabljate električne avtomobile, v tem času pa skupaj z vami pripravimo za vase podjetje najprimernejši načrt prehoda v eMobilnost. Naročite ali kupite ga lahko kar po spletu.

eFrendov strokovnjak za eMobilnost bo skupaj z vami preučil potrebe podjetja v zvezi z mobilnostjo in pripravil predlog za vaš prehod v eMobilnost.

Predlog bo zajemal:

- potrebe po polnilnih postajah

- prehode v eMobilni vozni park

- možnosti pridobivanja subvencij

- stroškovno oceno predloga

Z vami bomo dogovorili termin za izvedbo spletnega webinarja o eMobilnosti za vaše zaposlene. Webinar bo trjal 1 uro, vseboval pa bo:

- predstavitev prednosti voženj z električnimi avti

- predstavitev polnjenja električnih avtov

- trendi na področju eMobilnosti

Prejmete voučer za 2-tedenski najem električnih avtomobilov pri Avantcarju. Najamete lahko hkrati Smart in BMW i3 ali pa Renault ZOE in električni Volkswagen Golf.

Iz Avantcarja vas bodo kontaktirali na elektronsko pošto ali mail, ki ga posredujete med kontakti, da se dogovorite za najbolj primeren termin najema.

Na ta način se boste v podjetju z električnimi avti tudi dejansko spoznali.

Prejmete voučer za odprtje Avant2Go podjetniškega računa, kjer vas bo že čakalo 50 EUR dobroimetja. S tem boste spoznali uporabo sharinga električnih avtov ter se pozneje odločili, ali je tak način primeren za vaše podjetje.

Iz Avantcarja vas bodo kontaktirali na elektronsko pošto ali mail, ki ga posredujete med kontakti, da se dogovorite za najbolj primerni začetek uporabe. Pred uporabo podpišete z njimi tudi pogodbo o uporabi, ki vas seveda v ničemer ne obvezuje, da bi jo morali podaljšati ali koristiti po uporabljenem dobropisu.

Prejmete bon za koriščenje storitev AMZS. Vsebuje 10% popust na upravne postopke, servisne storitve in storitve Centra varne vožnje CVV (izjema so zakonsko določeni programi). Bon lahko koristi podjetje. Veljavnost bona je 1 leto.

Podjetje lahko izbere tudi možnost izposoje polnilnice. Če vaša lokacija ne dopušča možnosti hitre postavitve fiksne polnilnice, vam bomo posodili prenosno. Izposoja je možna po uvodnem sestanku za Analizo in načrt eMobilnosti v vašem podjetju, po katerem bomo lahko ocenili možnosti za tip sposojene polnilnice. Za namen sposoje boste z nami podpisali še najemno pogodbo.

Z nakupom uvajalnega podjetniškega paketa pridobite tudi kodo za 10% VIP popust za nakup in inštalacijo polnilnic za podjetje. Veljavnost kode je 1 leto.

Preverjeni izdelki
Efrend prihranki
Vrhunske storitve

Izpostavljeni izdelki

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke