Kako do domače polnilnice?

Polnilno postajo je danes možno kupiti že marsikje, pogosto jo kar podarijo ob nakupu avta. Ni pa nujno, da je prav tista polnilna postaja primerna za tvojo lokacijo ali da jo sploh potrebuješ. Zato je pred nakupom dobro preveriti, kaj sploh je primerno za  tvoje potrebe. eFrend ti ponuja dve svetovalni rešitvi, eno spletno in eno z ogledom tvoje lokacije v živo.

Najprej tukaj preveri, kaj ti svetuje spletni eFrend. Če ti je po tem nasvetu vse jasno, si pripravljen za nakup (če je sploh treba). Pri tem bodi previden, saj je polnilnico treba tudi profesionalno vgraditi, povezati na elektriko in izmeriti ali vse prav dela. Cena polnilne postaje nikakor ne bo tvoj edini strošek! Vsekakor si privošči profesionalnega mojstra za vgradnjo.

Zato ti priporočamo, da preden polnilno postajo kupiš in ti jo pripeljemo, tvojo lokacijo preveri naš strokovnjak. Preveril bo, ali je potrebno še karkoli pripraviti in dograditi, da bomo polnilnico lahko tudi čimprej inštalirali. Naročiš ga tukaj, po naročilu pa te bo eFrend vodil še skozi postopek naročanja na najprimernejši temin za ogled.  

eFrendovim certificiranim strokovnjakom lahko popolnoma zaupaš, saj ti bodo po ogledu poslali priporočilo in ponudbo za vsa potrebna dela in z vsemi cenami ter roki za izdelavo najprimernejše rešitve.

Če ne potrebuješ dodatnih nasvetov, pa lahko naročilo celovite storitve vgradnje z nakupom izbrane polnilnice opraviš tudi sam v eFrendovi trgovini.  

S tem, da postaneš eFrendov naročnik, dodatno pridobiš tudi velike popuste. Za polnilne postaje celo do 20%! Postani naročnik tukaj.

 

Deli prispevek

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke