Kako ti lahko pomagamo?

Kako izberem in izvedem obročno plačilo?

Kako izberem in izvedem obročno plačilo?

Pri eFrendu izvajamo obročna plačila s pomočjo spletne storitve Leanpay. Če izbereš možnost obročnega plačila, te bomo zato avtomatično v procesu nakupa usmerili na zunanjega ponudnika Leanpay. Postopek pri tem je zelo enostaven, sploh če si že kadarkoli prej koristil njihovo storitev. Na eFrendovih straneh boš zasledil cene za posamezne izdelke ali storitve za 6 ali 12 obrokov, ki jih lahko izbereš pri Leanpayu. Lahko pa se, ko si v Leanpay postopku, odločiš tudi za drugačno število obrokov in ti obročno ceno preračuna Leanpay. eFrend te tu vsekakor ne omejuje. V letu 2021 pri eFrendu akcijsko omogočamo razrezane cene pri Leanpayu na do 12 obrokov za vse izdelke in storitve, ki jih lahko kupiš v eFrendovi trgovini. Seveda moraš vseeno izpolnjevati pogoje na najem kredita pri Leanpay.

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo nakupa v košarici izbereš način plačila Leanpay. Informativni izračun pri razrezanih cenah ne vključuje morebitnih sdodatnih troškov dostave in ocene tveganja. Za nakup potrebuješ svojo davčno številko, številko transakcijskega računa (SI56…) in plačilno kartico Mastercard/Visa pri nakupih višjih od 1000 €.

 

Postopek pri Leanpayu si lahko ogledaš tukaj.

 

Kontaktiraj nas

Pošlji nam mail na [email protected] in oglasili se ti bomo kmalu. Če pa potrebuješ nujno pomoč za tvoje eVozilo, pa pokliči 1987, kadarkoli.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke