Kako ti lahko pomagamo?

Kako postanem naročnik pri eFrendu?

Kako postanem naročnik pri eFrendu?

Naročnik pri eFrendu postaneš, ko kupiš enega izmed naročniških paketov eFrend. Sočasno s tem avtomatično vstopiš v članstvo pri AMZS in Avant2Go. Če že imaš eno od teh dveh članstev, se z nakupom naročnine na eFrend tvoje članstvo ohrani, dobiš pa zraven še vse drugo, kar ponuja izbrani paket. Podrobneje o tem preberi tukaj.

Naročniško razmerje traja 1 leto (izjeme najdeš tukaj) in se avtomatično podaljšuje, razen če ga odpoveš vsaj 2 dni prej. Za sklenitev naročniškega razmerja moraš biti kot fizična oseba star vsaj 21 let.

Za potrebe sklenitve članske pogodbe pri AMZS in/ali Avant2Go opraviš tudi e-identifikacijo in dokumente za sklenitev članstev tudi elektronsko podpišeš. Zakaj je to potrebno? Predvsem zato, da bo povsem jasno, da si ti tisti, ki si za volanom, ko uporabljaš storitve sharinga. Član Avant2Go boš namreč postal zato, da boš lahko uporabljal storitve njihovega sharinga. Za to pa moraš izpolnjevati vse pogoje, ki jih zahtevajo pri Avant2Go - med drugim moraš imeti veljavno vozniško dovoljenje in biti star vsaj 21 let. Ker so električni avti kar draga zadeva, jih uporabljaj z vso skrbnostjo. Kakor bi si želel, da jih uporabljajo tudi drugi, da bo takrat, ko se ti vsedeš v avto, čist, nepoškodovan in na tistem mestu, ki je za te avte namenjen. Postajaš del eMobilne skupnosti, zato bodi ponosen na to! 

Kontaktiraj nas

Pošlji nam mail na [email protected] in oglasili se ti bomo kmalu. Če pa potrebuješ nujno pomoč za tvoje eVozilo, pa pokliči 1987, kadarkoli.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke