Trekking eKolo Raymon Tourray 4.0

Moje ime je Raymon Tourray in sem pravi zapeljivec. Odlično se počutim v mestu in naravi. Sem aktiven in pri tem vedno skrbim tudi za svoje okolje. Zato vsako jutro naredim nekaj koristnega za svoje telo. V službo se odpravim z e-kolesom in ne izgubljam nepotrebnega časa z iskanjem parkirišča.

2.799,00 €

vključuje DDV

Možno plačilo na obroke
Izberi eFrend paket
5.00% prihranka

eKolo se predstavi

Moje ime je Raymon Tourray in sem pravi zapeljivec. Odlično se počutim v mestu in naravi. Sem aktiven in pri tem vedno skrbim tudi za svoje okolje. Zato vsako jutro naredim nekaj koristnega za svoje telo.

V službo se odpravim z e-kolesom in ne izgubljam nepotrebnega časa z iskanjem parkirišča. Na poti domov se ustavim še v trgovini in nabavim vse potrebno. In vse to brez potenja.

Čez vikend pa se z veseljem odpravim na daljši potep v naravo. Če tudi ti uživaš v kombinaciji mestnega življenja in izletov v naravo, se lahko odlično ujameva.

 

Zakaj se me splača kupiti pri eFrendu?

Če me kupiš kot eFrendov naročnik, to je skupaj z eFrend paketom, sem kar cenejši. Zraven dobiš še asistenčne storitve za svoje eKolo in druga vozila v sklopu AMZS članstva. Kot eFrend pa se v dneh, ko se ti tudi eKolesa ne da voziti, lahko voziš z eAvti pri Avant2Go, saj postaneš tudi njihov član in dobiš dobroimetje. Tudi vsi drugi izdelki v eTrgovini bodo zate cenejši. Zato izberi svoj eFrend paket in si privošči eMobilnost v celoti!

Za vse poznavalce pa še kratek opis eKolesa:

Kolo za vse priložnosti. Raymon Tourray trekking kolo je popolna rešitev za vse, ki iščejo kolo za vsakodnevno uporabo, za prosti čas ali za daljše ture. Ne glede na to, ali gre za kolesarske izlete ali nakupovalne izlete, je tale model pripravljen na vse. Doživite harmonično fuzijo udobja, zmogljivosti, dizajna in funkcionalnosti.

Okvir: Alloy 6061, Integrated Battery
Motor: Yamaha PW-TE, 250W, 60Nm
Baterija: Yamaha EX500, 36V 
Prikazovalnik: Yamaha Display A, LCD-Display
Vzmetenje: SR Suntour NVX DS, 80mm
Menjalnik: Shimano Deore 9-stopenjski 
Zavore: Tektro HD-T275 hidravlične zavore 
Plašči:  Continental Contact Plus City  27.5 x 2.20
Polnilec:  Yamaha, Fast Charger, 4A

Dodatna oprema:

  • Prednja luč: AXA Compactline 20 lux
  • Zadnja luč: AXA Blueline E
  • Prtljažnik: R raymon Tour, MIK System
  • Blatnik: Eurofender Tempo 65mm
Preverjeni izdelki
Efrend prihranki
Vrhunske storitve

Izpostavljeni izdelki

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

Postani pravi eFrend

Prijavite se in uživajte ugodnosti platforme.

2/2

Vnesite svoje podatke